Meedoen

Leuk dat je wilt meedoen! 

Het robotica programma Work on Robots is gestart. Ga naar workonrobots/lesmateriaal om het lesmateriaal te downloaden. Meedoen aan Work on Robots is gratis. 

Je kunt je school aanmelden voor het eindevenement Work on Robots GO! Inschrijven hiervoor kan van 7 september tot 1 oktober 2021.

Download hieronder de deelnamevoorwaarden voor Work on Robots en Work on Robots GO!

Planning

Hieronder vind je de planning voor Work on Robots en Work on Robots GO! 2021.

 • 7 september

  Lesmateriaal online + Inschrijving Work on Robots GO! open

 • 16 september

  online evenement
 • 1 oktober

  Sluiting inschrijving Work on Robots GO!

 • 8 december 2021

  Work on Robots GO! in overleg met Defensie uitgesteld naar februari 2022

  locatie n.n.t.b.

Inschrijven Work on Robots GO!

Wil je deelnemen aan de piloteditie van Work on Robots GO! het afsluitende, optionele evenement van Work on Robots dan kun je hiervoor een team aanmelden door het onderstaande inschrijfformulier in te vullen. Dit jaar is een pilot en zijn er slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Mocht het zich voor doen dat te veel teams zich aanmelden, zal er een zo eerlijk mogelijke selectie worden gemaakt.

De inschrijving voor Work on Robots GO! is gesloten.

Het evenement is in overleg met Defensie uitgesteld naar februari 2022. De definitieve datum wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt.

Work on Robots hoeft niet te worden afgerond met Work on Robots GO! Het staat elke school vrij om Work on Robots af te ronden op de eigen school. In dat geval bepaalt de docent hoe de beoordeling gebeurt.

Vragen?

Neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 040 -247 33 00.

Stichting Techniekpromotie

We maken ons sterk om wetenschap & technologie te integreren in het leven van kinderen en jongeren van 4 t/m 18 jaar. We willen hen de kans geven een positieve attitude voor wetenschap & technologie te ontwikkelen en het eigen talent op dit gebied te ontdekken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+31 (0)40-247 3300