Work on Robots GO!

De finale van het programma Work on Robots.

Deelnemen aan Work on Robots GO! is optioneel en bestaat uit een finale op locatie. Het geeft je leerlingen de kans extra feedback op hun werk te krijgen en hun leerproces te verlengen.

Tijdens Work on Robots werken je leerlingen in groepjes van maximaal 6 leerlingen aan de leerzame opdracht van Work on Robots. Ze maken kennis met Arduino, leren veel over de inhoud van de opdracht en ontwikkelen bovendien diverse vaardigheden. Een belangrijke vaardigheid is het verwerken van feedback. Naast feedback die je op school regelt is er de mogelijkheid om je leerlingen aan te melden voor Work on Robots GO! Hier ontvangen de leerlingen uitgebreide feedback op hun presentatie en hun logboek. 

Work on Robots hoeft niet te worden afgerond met Work on Robots GO!. Het staat elke school vrij om Work on Robots af te ronden op de eigen school. In dat geval bepaalt de docent hoe de beoordeling gebeurt. 

Op sommige scholen, bijvoorbeeld Technasium-scholen, worden nog andere materialen beoordeeld, zoals een verslag. Het is aan de docent om te bepalen hoe de beoordeling op school gebeurt.

Er zijn geen kosten verbonden aan Work on Robots GO! Details over inzendingen en de beoordeling staan in de docentenhandleiding en in de nieuwsbrieven.

Aanmelden nieuwsbrief Work on Robots

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang bericht zodra er meer bekend is over Work on Robots.

Planning Work on Robots Go!

Hieronder vind je de planning voor Work on Robots GO! Deze finale wordt georganiseerd op 8 december 2021. Aan het eind van de finale wordt de winnaar bekend gemaakt. 

 • 7 september

  Inschrijving Work on Robots Go! open

 • 1 oktober

  Sluiting inschrijving Work on Robots Go!

 • 8 december

  Work on Robots GO!

  locatie n.n.t.b.

Vragen?

Heb je nog vragen neem dan contact met ons op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 040 - 247 3300.

Stichting Techniekpromotie

We maken ons sterk om wetenschap & technologie te integreren in het leven van kinderen en jongeren van 4 t/m 18 jaar. We willen hen de kans geven een positieve attitude voor wetenschap & technologie te ontwikkelen en het eigen talent op dit gebied te ontdekken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+31 (0)40-247 3300